Hudební časopis zdarma ke stažení

App Store Google Play

Novinky

Co se děje

Redakční tipy

Headparáda

5 otázek pro...

Tata Bojs

Co poslouchá...

TOMÁŠ HANÁK

Čerstvé (z)boží

Dalekko

Headliner 1/2

Muse

Headliner 2/2

Muse

Téma

Alkohol ne, raději knihu

Rozhovor

Ivo Pospíšil

Legenda

B. B. King

Headliner 1/2

Kryštof

Headliner 2/2

Kryštof

Enface

Thom Artway

Rozhovor

Radůza

Fenomén

Jiří Černý

Rozhovor

Sick of it All

Rozhovor

Refew

Průvodce

Píseň po písni

Pohled

KURTOVA NESNESITELNÁ TÍHA BYTÍ

Retro

Ian Curtis

TOP

10 kapel, které se vrátily k hard rocku

Festival

Barbora Šubrtová

Enface

Peter Pan Complex

Rozhovor

Lukáš Krol

Čerstvé (z)boží

Electric Lady

Legenda

Keith Morris

  • text Kay Buriánek

    foto Archiv OFF!

    GraphicLineGraphicLine

    Keith Morris

    Group

    Dítě v šedesátiletém těle

    Polygon
     

    10

    GraphicLine
     

    Legenda

    1

  • Když na kapelu v jejích začátcích chodí jen pár ošklivých holek a macho chlápci, kteří se chtějí jen prát, je buď řešením ji rozpustit, nebo se vydat do světa, tam, kde to někoho opravdu bude zajímat. Keith Morris je něco jako Mick Jagger punkové scény. Letos se svojí neuvěřitelnou kapelou Off! zahraje i na festivalu Mighty Sounds.

    GraphicLineGraphicLine
     
     
    GraphicLineGraphicLine

    OFF! – Upside Down

    Group
     

    Keith Morris, ten malý skřítek s dready až po zadek, totálně nemoderní týpek, co se zastavil v čase kdysi dávno, bydlel tehdy v mém sousedství. Věděl jsem, že je něco jako Mick Jagger punkové scény, znal jsem jeho éru s Black Flag ještě před Rollinsem

    Jedinkrát v životě jsem se odhodlal a na veřejnosti oslovil člověka, který mi byl v určitém hudebním období modlou. Bylo to v poloprázdném obchodě Trader Joe’s na Santa Monica Blvd. Tou ikonou byl Henry Rollins. Jednou jsem zahlédl jeho šedivou hlavu mezi regály, kde v teplákách a upoceném tričku cosi zarputile hledal. Podle tetování nemohlo být pochyb o tom, že to je on. Moc jsem nepřemýšlel nad trapností situace, přistoupil a oslovil ho. Neochotně zvedl oči a nakrabatil obočí v očekávání, co jako bude. Řekl jsem mu, že ho chci jenom pozdravit a že mi Black Flag změnili život. Chvíli bylo ticho. Pak řekl dík s dikcí, jakou doktor oznamuje pacientovi, že má rakovinu, a zeptal se mě, jestli nevím, kde mají müsli s brusinkami.

    Polygon
     
     

    10

    GraphicLine

    Legenda

    2

  • GraphicLineGraphicLine

    Já prostě potřebuju vidět holky v bikinách, děcka na skateboardech a opice na kolech

    a samozřejmě kultovní Circle Jerks. Věděl jsem, že to on vytahuje ze všech slepých ramen a zátočin undergroundové scény Los Angeles kapely, které na jeho osobní doporučení dostávají smlouvu u velkých nahrávacích společností. Nebo že jeho vliv minimálně donutí panáka v kravatě sestoupit do potemnělého klubu a jím zmiňovanou kapelu okouknout.

    Když dal dohromady Off!, byl jsem skeptický. Jenže první sedmipalce, následně obě vydané desky a hlavně živá videa z nejrůznějších koutů světa, to všechno vehementně křičelo, že Keith je zpátky a Off! jsou milión­krát lepší a autentičtější, než nesmyslný truc­‑reunion Black Flag. Když prosvištěli strahovskou Sedmičkou, nemohl jsem chybět, a na letošním Mighty Sounds si je také rozhodně nehodlám nechat ujít. Nápad vyzpovídat Keitha byl stejně spontánní jako oslovit Rollinse. S tím rozdílem, že Keith mi na Facebooku velmi ochotně a obratem poslal telefonní číslo s časem, kdy mám volat. Místo introvertní nemluvnosti se hodinu skoro nedal přerušit, a když jsem se loučil, znělo to, jako by se teprve zahříval do těch správných obrátek.


    Ahoj Keithe. Jak jsi na tom, co zrovna děláš?

    Akorát jsme se vrátili z festivalu Groezrock z Belgie. Letěli jsme půl světa kvůli čtyřicetiminutovému setu. Není to šílené? Takže akorát sedím u sebe doma na gauči, poslouchám muziku, povídám si s tebou, vyřizuji e­‑maily a snažím se trochu relaxovat. Přísahám, že za celých dvacet pět let

    Takže jsi teď v LA?

    Jo, je zataženo, ale ne tolik, že by to vypadalo na déšť, ale tedy docela dost je chladno. Já tady nadávám na počasí, a přitom pro tebe by to asi bylo jako letní den. Vaše počasí je pro nás něco jako pobývat v ruské tundře. Já prostě potřebuju vidět holky v bikinách, děcka na skateboardech, opice na kolech.


    Narodil ses a vyrostl v LA?

    Přesně. Teď sedím asi tři bloky od místa, kde jsem přišel na svět. Tady v East Hollywoodu jsou tři velké nemocnice, já se narodil v té na na rohu Sunset a Vermont. Žiju v podstatě pod naváděcí dráhou na helioport ambulance a z okna se dívám na nápis starého kina Vista Theatre na Sunset Blvd.

    s Circle Jerks jsem neudělal tolik rozhovorů, nevyfotil se s tolika lidmi, nehrál tolik koncertů a necestoval tolik jako za posledních pět let s Off!

    Polygon
     
     

    10

    GraphicLine

    Legenda

    3

  •  
    GraphicLineGraphicLine

    OFF! – I Don‘t Belong

    Group
     

    Zmiňoval jsi, že posledních pět let byl totální blázinec, není to vyčerpávající? Kde na to bereš energii?

    Jeden chlápek jménem Henry Rollins na moji adresu jednou řekl, že mám jednoduše někde uvnitř sebe vypínač. Že sice vypadám jako komická troska, která v jednom kuse řeší, jestli si nezavolat záchranku, aby mě odvezla do nemocnice, ale jakmile se dostanu na pódium, adrenalin všechno okamžitě změní. Za čtyři měsíce mi bude šedesát. Takže mám pádný důvod se na to všechno vykašlat, ale zvolil jsem si jinou cestu. Snažím se jíst co nejvíc zdravě to jde, nekouřím, nepiju, neberu žádné drogy. Navíc jsem diabetik, musím si třikrát denně píchat inzulin. Moje hodnoty cholesterolu jsou tak špatné, že prakticky musím jíst skoro jako vegetarián. Žádné steaky, slaninu k snídani, nic takového. Miluju masité mexické jídlo, ale musím si odpustit všechno, co mělo zaživa čtyři nohy. Ale tak třeba losos nemá nohy žádné, takže to je zřejmě pro mě v pohodě. Kuře a krůta také.


    Dost o nemocech, životosprávě a jídle. Řekni mi raději, kde je v tvorbě ta tenká hranice mezi tím bavit sebe a druhé a snahou doručit nějaké závažné poselství?

    Vždycky jsem měl a mám svoje druhé sarkastické já. Můžu být vážný, ale ne úplně seriózně vážný. Součástí exprese musí nutně být odlehčující elementy, smích, nebo naopak něco naoko strašidelného. Když jsem byl v Black Flag, měli jsme to tak, že nás bavilo hrát, protože nikdo v komunitě, ve které jsme se pohybovali, nás ve skutečnosti nechtěl

    po mě chtěla hodit nějaká pěkná ženská, to by bylo fantastické. Jenže to se v mém světě neděje. To je jako fantasy film, když už jsme zmínili Vista Theatre. Byl jsem tam zrovna na Avengers, všichni na Facebooku jenom kritizují, jak špatný je to film, jak nudou v půlce usínají. Přestaňte nadávat a buďte zase na chvíli dětmi, sakra. Já jsem dítě uvězněné v těle šedesátiletého starce a tyhle věci si užívám.

    Ale neříkám o sobě, že jsem z Hollywoodu, protože jsem z východního Hollywoodu, a to je sakra rozdíl.


    Jo, já vím, bydlel jsem nějakou dobu na North Edgemont Street, potkával jsem tě často, nejenom v klubech.

    To jsi bydlel ode mě tak pět minut pěšky! A to jsi se ani nikdy neobtěžoval hodit po mně šutr, shnilý rajče nebo tak něco?! Tak to jsem vážně zklamaný. Vlastně je smutné, že po mně lidi nic neházejí. Kdyby se tak třeba

    Polygon
     
     

    10

    GraphicLine

    Legenda

    4

  • The members of OFF! outside their studio, during a break in the making of their newest album. Left to right: singer Keith Morris, bassist Steven McDonald, drummer Mario Rubalcaba and guitarist Dimitri Coats.GraphicLineGraphicLine

    Kdo potřebuje násilí a krev na koncertech, když je toho v normálním světě až běda

    Hvězdná superskupina Off! zleva doprava: Keith Morris (ex Black Flag, ex Circle Jerks), Steven Shane McDonald (ex Redd Cross), Mario Rubalcaba (ex Rocket From The Crypt, ex Hot Snakes) a Dimitri Coats (ex Burning Brides)

    určité míry se to dá udržet pod kontrolou, ale když se to vymkne, tak už to nejde vrátit. Při takovém druhu hudby, jakou jsme hráli, to znamená s každým dalším songem přilévat olej do ohně a podněcovat agresivitu. Lidé se chtěli bavit, strkat jeden do druhého, jak to na takových koncertech chodí. Jenže, co když strčíš do někoho, kdo to nechce?! Rvačky byly prostě součástí toho, co jsme dělali, a bylo nám to jedno. To Circle Jerks naopak chtěli, aby se všichni dobře bavili, ale bez násilí. Chtěli jsme být partymasters.


    Zdá se, že moderní internetový věk totálně zničil některé hodnoty a sebral smysl věcem, které pro nás měly určitou důležitost. Jak se na to díváš?

    Internet dělá ze všech lenochy. Na začátku

    Kdo potřebuje násilí a krev na koncertech, když je toho v normálním světě až běda? Do

    poslouchat. Takže jsme museli hrát na jiných místech, po celém světě, a to byla zábava. S Circle Jerks to bylo něco úplně jiného. Black Flag veskrze kašlali na to, co se děje kolem, i pod pódiem. Takže na koncertech bylo vždycky nějak náhodně pár ošklivých holek a macho chlápci, kteří se neustále rvali.

    Polygon
     
     

    10

    GraphicLine

    Legenda

    5

  • GraphicLineGraphicLine

    Internet dělá ze všech lenochy

     
    GraphicLineGraphicLine

    OFF! – Darkness

    Group
     

    Do háje, to je svatá pravda, tyhle věci už skoro neslýcháme. Zabíjíme kulturu.

    Pohřbili jsme sami v sobě touhu jít ven a socializovat se. Být šťastný a radovat se

    kariéry Off! jsme byli požádáni, abychom se stali součástí kampaně Turn your computer off. Bylo to promo obchodu s vinylovými deskami. Na internetu najdeš odpovědi na všechno, máme Google, Yahoo, Ask Jeeves, Wikipedii, všechny možné vyhledávací servery a většina z toho je užitečná a ulehčuje nám život. Problém, který s tím ale mám, je, že se neustále zvětšuje množina lidí, kteří nemají žádný důvod opouštět byt nebo dům. Proč bych měl chodit na koncert nějaké kapely? Můžu si ho přece pustit na YouTube! Proč bych měl utratit dvacet, pětadvacet dolarů, abych viděl pár dobrých kapel? Všechny je můžu vidět na YouTube, zadarmo, a navíc se nemusím nikam trmácet! To není život. Musíš jít ven, mezi ostatní lidi, do propocených klubů, vnímat blikání světel a hlasitou hudbu na hranici bolestivosti, tu intenzitu, energii a vibe. Poflakovat se po parkovištích, pít pivo a kouřit trávu s kámoši, vyprávět si příběhy, zážitky a vtipy. Vědět, co se děje, kdo co poslouchá, jaký film naposled viděl, jaký je koho nejoblíbenější herec, jakou kdo čte knížku.

    Myslíš si, že punková hudba má i v jedna­dvacátém století nějakou sílu a kredit?

    Poslouchám tolik různorodé hudby, že se přiznám, že tomuhle nevěnuji skoro žádnou pozornost. Vidím lidi přicházet na naše koncerty a bavit se. Vidím, že projevují nějakou vděčnost za to, co jim přinášíme, znají texty a riffy. Myslíš, že hudba, která nese nějakou myšlenku nebo poselství, musí být nutně punk? Spousta lidí o sobě říká, že jsou punk, možná i vypadají jako punk, ale vlastně

    z malicherností, jakkoli to zní pateticky. A fakt je, že by mě někdo lehce mohl chytit za slovo, že si protiřečím, protože já sám trávím na počítači hodně času. Jednu dobu jsem byl administrátorem pěti facebookových účtů. Jenže, jak jsem říkal, u mě to vyvažuje to, že posledních pět let jsem toho nacestoval tolik, co jsem nenacestoval předtím během celého svého života, takže já toho socializování se mám opravdu dost.

    Polygon
     
     

    10

    GraphicLine

    Legenda

    6

  • OFF! drummer Mario Rubalcaba, singer Keith Morris, guitarist Dimitri Coats and bassist Steven Shane McDonald immediately after finishing recording a new album of songs.RectangleRectangleRectangleGraphicLineGraphicLine

    Když se na Off! podíváš, je na první pohled jasné, že rozhodně nejsme punková kapela

    punk. Používáš nějaký popis, charakteristiku, ale když se podíváš na moji kapelu, je na první pohled jasné, že rozhodně nejsme punková kapela.


    Ale to, co hrajete, je obecně považováno za punk rock.

    ... protože to je ten nejjednodušší způsob, jak něco kategorizovat. My jsme hard­‑rocková kapela. Rocková kapela. Hrajeme nahlas a rychle. Když nás viděl poprvé můj soused, řekl, že jsme k neutahání, k nezastavení, valíme se jako divoká řeka a všechno, co se jí postaví, to smete. A že by mi doporučoval se občas aspoň na chvíli zastavit, napít se piva nebo vody, protože už jsem

    nejsou. Jen předstírají, že jsou to, co by asi chtěli být, protože o tom četli v nějaké knížce nebo viděli film o punku. Nebo si koupili cédéčko, pravděpodobně něco asociované s, řekněme, Warped Tour, protože mají pocit, že to je punk. Mluvím teď třeba i o muzikantech, kapelách. Vidí, že někdo tam venku je populární a říká sám sobě punk, nebo to o něm říkají druzí. A ti chudí duchem okamžitě nabudou pocit, že musí být také takoví, aby získali stejnou popularitu. Že musí být punk. Není to legrační?


    Je. A co znamená punková etika pro tebe po tolika letech na punkové scéně?

    Já sám sebe hlavně vůbec nepovažuju za

    Polygon
     
     

    10

    GraphicLine

    Legenda

    7

  •  
    GraphicLineGraphicLine

    OFF! – Hypnotized

    Group
     

    zase úplně jiné kapely. Jeden z nich chce být herec, druhý dokonce model, jeden z nich náruživě skejtuje. Já mám také svoje věci, kterým se věnuju nebo chci věnovat. Píšu knihu, píšu scénář k filmu a začal jsem pomalu několik byznysů. Slyšíš tu helikoptéru? Ta zřejmě míří do dětské nemocnice. Teď mi asi nebudeš moc rozumět. Počkej, já se přemístím na záchod a zavřu za sebou dveře, abychom si mohli dál povídat. Akorát musím spláchnout (splachuje, pozn. aut.), protože mi teď moc nesplachujeme. Snažíme se šetřit vodu, Kalifornii teď sužuje drastické sucho. Nejhorší v historii. Ale lidé stejně pořád zavlažují ty svoje předzahrádky a debilní trávníky a jezdí do myček umývat si drahá auta. Lidi jsou dementní. Proto máme song nazvaný Fuck People. Jednou jsme stáli s Dimitrim (Dimitri Coats, kytarista, pozn. aut.) u mě před barákem. Já žiju v bezprostřední blízkosti opravdu hodně frekventované křižovatky, která je neustále ucpaná. Lidé na sebe troubí, vztekají se, a my jsme byli jednou svědky toho, jak jeden řidič vylezl z auta a ve vzteku zastřelil druhého řidiče, který mu vjel do pruhu a zatarasil cestu. Jenom proto, že chtěl stát první na světlech, až padne zelená. Když tak o tom teď přemýšlím, o tom by byl taky dobrý text, musím si to poznamenat (hledá tužku a něco si zapisuje, pozn. aut.).


    Ty jsi také nějakou dobu pracoval jako talent scout pro velkou firmu. Je to tak?

    Jo. Výhoda téhle práce je, že v podstatě pořád posloucháš nějakou hudbu, a to je to,

    A co chceš dělat?

    Chci se věnovat jiným věcem. Už je mám naplánované. Ber to tak, že hrajeme s určitým pocitem naléhavosti proto, že tři z nás jsou ženatí. Tři z nás mají děti. To znamená, že mají určitou odpovědnost spojenou se svým rodičovstvím, musí živit ty nebohé hladové krky, platit pojištění, zdravotní pojištění, školy, kupovat oblečení. My spolu ani netrávíme kromě turné skoro žádný společný čas. Oni mají svoje další kapely nebo produkují

    starší člověk. Utřít si ručníkem tu zpocenou pleš. Takže kdybych měl já nějak popsat, co jsou Off! zač, řekl bych asi, že jsme parta starších chlápků, co hraje divnou rychlou hudbu. Bude mi šedesát, tři čtvrtiny svého života jsem strávil takhle a už to nechci dělat moc dlouho. Kdybych se teď dušoval, že budu klidně mít tuhle nebo jinou kapelu dalších deset patnáct let, bezostyšně bych ti lhal. A já ti nechci lhát.

    Polygon
     
     

    10

    GraphicLine

    Legenda

    8

  •  
    GraphicLineGraphicLine

    OFF! – Red, White and Black

    Group
     

    Viděl jsem milióny kapel, na které bych si v životě jinak nekoupil lístek

    GraphicLineGraphicLine

    Protože věděli moc dobře, že v každém městě, kde budu, půjdu do místního obchodu s deskami a budu se ptát, jaká je nejlepší lokální kapela, co lidi poslouchají, na koho chodí a co je baví. A že se pak vrátím do klubu a budu se bavit na to samé téma s promotérem, s lidmi z předkapely i s lidmi, kteří přijdou na koncert. Byl jsem

    co mě baví. V době, kdy jsem tam pracoval, jsem byl považován za součást A & R týmu, ale ve skutečnosti jsem byl něco jako new kid on the block, i když jsem byl pravděpodobně nejstarší člověk, který pro tu firmu pracoval. Zvedal jsem telefony, vyřizoval e­‑maily a faxy. Jednou jsme měli oběd s prezidentem společnosti na festivalu SXSW v Austinu. Seděli jsme vedle sebe a on se zničehonic ke mně otočil a povídá, že ani netuším, jak jsou šťastní, že mě mají. To jsem byl ještě pořád v Circle Jerks a tehdy mi docvaklo, že si klidně můžu odjet na několik týdnů na turné a nic se nestane, budou mi to tolerovat, protože mě potřebují. Proč?

    Tak proto jsem tě potkával skoro denně na všech koncertech v Troubadour, Spaceland, Smell, na všech těch místech, kde hrály nové kapely.

    Jo, přesně. Už nechodím ven zdaleka tak často jako tehdy. A vlastně pro to nemám ani žádnou dobrou výmluvu, snad kromě faktu, že už jsem starý. Když jsem pracoval pro major label, chodil jsem na koncerty minimálně čtyřikrát pětkrát týdně. A viděl jsem milióny kapel, na které bych si v životě jinak nekoupil lístek.


    Tak schválně – jaká je teď nejvíc hot kapela v distriktu LA?

    Ha! Jestli taková je, stejné ti to nemůžu říct (směje se). Vím, že teď vychází nová deska

    pro ně nejužitečnější sběrač informací, které velká vydavatelská firma dokáže ocenit a použít. Takže jsem se nemusel nikdy bát, že mě třeba vyhodí. Jediné, co hrozilo, bylo, že mě přestane bavit být kancelářským A & R, protože ta práce v kanclu byla opravdu tak trochu sekretářská. Navíc z toho nebyly kdovíjaké peníze, ale aspoň mi platili zdravotní pojištění.

    Polygon
     
     

    10

    GraphicLine

    Legenda

    9

  •  
    GraphicLineGraphicLine

    OFF! – Over Our Heads / Meet Your God

    Group
     

    pustém ostrově a můžu si s sebou vzít těch pět zmíněných desek, pravděpodobně bych podváděl a lhal a vzal si jich s sebou padesát. Jen namátkou: The Jimi Hendrix Experience – Are You Experienced, Deep Purple – Deep Purple in Rock, Alice Cooper – Love It To Death. Pak by to bylo určitě pár alb The Rolling Stones a The Beatles, The Move – Looking On. Jestli si všímáš, nejmenuji žádné punkové a hardcoreové desky, ale musím asi zmínit Bad Brains. A také X a jejich alba Los Angeles a Wild Gift. Dále The Who, The Kinks, první Ramones by na tom listě určitě nechyběli, David Bowie – The Man Who Sold The World. A taky by na něm musela být Greatest Hits alba – určitě Johnny Cash Greatest Hits a Hank Williams Greatest Hits. To asi stačí, ne? To je mnohem víc než pět.


    Určitě! Díky moc Keithe. Víš že jsme prokecali skoro hodinu?

    Já děkuju, že jsi ty sračky vydržel poslouchat tak dlouho. Přijď za námi do backstage na Mighty Sounds festivalu, můžeš si dát moje piva, protože já je stejně nesmím.

    kapely Best Coast a hodně lidí o ní mluví. Viděl jsem ji několikrát a moc mě nebaví.


    Tak dobře, no. Tak mi aspoň řekni, proč máte v šíleném klipu k Over Our Heads / Meet Your God, který je vlastně spíš takový krátký dada film, Jacka Blacka? Jste kamarádi?

    No, to je tak, že jsem kdysi randil s holkou, jejíž sestra si vzala Jacka, a skrz ně jsme se s Jackem seznámili. Důvod, proč chtěl hrát v našem videu, mi není zcela znám, asi je to proto, že miluje komediální role a zároveň miluje hudbu. I takovou, jakou hrajeme my. Nebo mu možná v nějaký moment došlo, že bychom mohli být velmi snadno příbuzní a že by se ze mě mohl stát ten divný chlápek, co jednou bude hlídat jeho děti. Jasně že se kvůli té spolupráci vyrojilo pár nenávistných komentářů. Ale víš co? Srát na ně! Jack je fajn člověk, je vtipný, dobře se s ním dělá, a dokonce jsem ho jednou donutil koupit mi krůtí burger (smích). Mě baví točit taková videa. Nevím, jak zbytek kapely, ale mně to přišlo jako fajn nápad, jak utratit těch pár peněz, které nám dala naše vydavatelská firma Vice. Jak jsem říkal, miluju komiksy a všechny ty dětské věci. Jsem osmileté dítě, někdy šestnáctiletý spratek, uvězněný v šedesátiletém těle.


    Prozraď mi pět nejdůležitějších desek, které změnily tvůj život.

    Ten seznam se mění každý den, týden, měsíc, rok. To za prvé. Za druhé, kdyby mi někdo řekl, že jsem odsouzen k exilu na

    Polygon
     
     

    10

    GraphicLine

    Legenda

    10

 
×
Čtete:
2015/6
Keith Morris

Rozhovor

Fanánek

TOP

Kolik máš jmen, tolikrát jsi Snoop Doggem

Song Story

Mötorhead

Festival

20 let Brutal Assault

Rozhovor

Holywood Undead

Fakta

Muzika a věda

Čerstvé (z)boží

Artvox

Story

Caro Emerald

TOP

5 hvězd YouTube

Insider

Michal Šamánek

Story

Neil Young

Reportáž

Tomáš Klus

Rozhovor

Lake Malawi

TOP

Lake Malawi

Story

Tori Kelly

Story 1/2

Nile Rodgers

Story 2/2

Nile Rodgers

Reportáž

Coachella

Festival

Okoř článek

Story

Blur

Peníze

Kiss

Ženský element

Joss Stone

Test

H-D kvíz

Televize

Videorama

Hip Hop

Elementy ulice

Klasika 1/2

Teď vážně

Klasika 2/2

James Horner

Folk 1/2

Bez cancáku

Folk 2/2

Justin Lavash

Mluvené slovo

Nechte si vyprávět

Hard & heavy

Ocelové srdce

Jazz & Blues 1/2

Bluesbar

Jazz & Blues 2/2

Petr Ostrouchov

Indie

Ty kytary!

Alternativa 1/2

Kroky podzem

Alternativa 2/2

Květy

EMD

MDMA

Odjinud

Mimochodem

Recenze měsíce

Kryštof

Recenze

Recenze 18. 6. 2015

Recenze

Recenze 4. 6. 2015

Duel

Kabát

SMS/REC

SMS/RECenze

Naživo

David Koller

Naživo

Trail of Dead

Naživo

Bobby McFerrin

Naživo

David Guetta

Naživo

Kiss

Naživo

Rise Against

Naživo

Karin Park

Naživo

Our Last Night

Naživo

Stick To Your Guns, Deez Nuts, Trash Talk, Being As An Ocean

Naživo

Roxette

Naživo

Monkey Business

Naživo

Def Leppard

Naživo

Kabát

Naživo

Budějovický Majáles

Naživo

Converse WorKshop

Naživo

Beatsteaks

Tipy

Kam vyrazit?

Festivalový speciál 1/4

FESTIVALY 2015

Festivalový speciál 2/4

FESTIVALY 2015 - červen

Festivalový speciál 3/4

FESTIVALY 2015 - červenec

Festivalový speciál 4/4

FESTIVALY 2015 - srpen/září

Používáme cookies abychom Vám umožnili lepší procházení stránkou. Pro více informací si přečtěte Co jsou Cookies. Pokud budete pokračovat v procházení stránek, vyjadřujete souhlas s těmito podmínkami.